ÅAs matematikklubb


Hej!

Väldigt roligt att du är intresserad av Åbo Akademis matteklubb! Här kan du anmäla ditt intresse, och du kontaktas sedan på den e-postadressen, som du anger. Du förbinder dig inte till något genom att anmäla dig här, utan du bara meddelar att du vill ha mera information.

Telefonnummer samlas in för brådskande meddelanden. Ifall en deltagare inte nås per e-post, så kan vi pröva genom att skicka ett SMS. Om du vill, så får du gärna meddela vilken skola och årskurs du går i. Längst ner på blanketten finns det plats för eventuella frågor, önskemål eller annat du vill meddela. Det går också väldigt bra att kontakta Mikael Kurula (klubbansvarig) på mkurula(at)abo.fi eller 046 921 6792.

Det finns tre olika grupper i matteklubben: En grupp i Åbo för grundskoleelever, en grupp i Åbo för gymnasister. Åboträffarna hålls i Aurum (Henriksgatan 2). Det finns också en grupp som träffas helt via nätet (i Zoom). Zoomträffarna sänds från Vasa (Academill, Strandgatan 2), så man får väldigt gärna delta på plats i Vasa också!

Välkommen med! :) (Ta gärna med din kompis också!)Personuppgiftspolicy
Powered by Blankett.fi